Badem Kokos Zob Žitarica
Čestice

Biram Bilje i obilje

neodoljivih okusa biljnih napitaka

Gornja dekoracija Nagradni natječaj
Biram kreiram uživam

Kreiraj dizajn vrećice od mnoštva zabavnih sličica iz O’Plant obitelji napitaka. Najbolji dizajn ćemo otisnuti na platnenu vrećicu koja će postati novi ekološko osviješteni modni dodatak. Prijavi se i čuvaj prirodu sa stilom!

Datum nagradnog natječaja

Dizajniranjem vrećice poklanjaš Majci prirodi znak pažnje, a ako tvoj rad bude najkreativniji mi ćemo tebi pokloniti BOSCH Vitamaxx blender s vakuumskim dodacima. Uz njih će tvoja hrana ostati dulje svježa s dobro sačuvanim vitaminima. Uz Vitamaxx ti šaljemo i paket O’Plant proizvoda kako bi isprobavanje bogatih okusa moglo započeti!

Ostalih 5 najkreativnijih radova nagrađujemo O’Plant poklon paketom. O’ kako dobro!

Bosch Vitamaxx blender nagrada 1x
Poklon paket O'plant proizvoda
O'plant paket proizvoda

Ilustrativni prikaz poklon paketa.

Donja dekoracija Orasi

Obilje iz srca prirode

Punina raznovrsnih O’Plant biljnih napitaka dolazi od vrhunskih sastojaka cjelovitog ploda žitarica i orašastih plodova. Izuzetno bogati okusom i prirodno bez laktoze, dolaze u kombinaciji sa svježom izvorskom vodom. Neodoljiva slatkoća ovih 100% biljnih napitaka potječe samo od prirodno prisutnih šećera. Bez grama dodanog šećera - nepobjedivo, zar ne?

Benefiti proizvoda
Benefiti proizvoda
Orasi

O’Plant ideje za cijeli dan

Tvoja kuhinja sada poprima novu, prirodniju dimenziju. Oplemeni svoja svakodnevna jela neodoljivim okusima i uživaj u bogatstvu biljnih sastojaka!

Biljnim
koracima za
zeleniji planet

Za pozitivnu promjenu nije potrebno mnogo jer i mali koraci čine veliku razliku. Bezbrižno uživaj u darovima prirode koji su pretočeni u najfinije O’Plant biljne napitke. Bogatih okusa je mnogo, a na tebi je da odabereš svoje omiljene.
P.S.: Svi okusi su prava senzacija!

Biram bilje i obilje prirodnih sastojaka

Carbon trust

Svi smo mi

Planeto' Ljupci

Znaš one situacije kada ekipa priča o nekoj temi, a tebi ništa nije jasno? Nemoj se dovoditi u takve situacije i saznaj prije svih za događaje unutar O’Plant obitelji.
P.S.: Ne volimo spamati zato šaljemo obavijesti samo kada je nešto jako važno.

Email nije ispravan
Boca

Ne zaboravi Protresti prije otvaranja

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke