Badem Kokos Zob Žitarica
Nuts

O'BILJNO DOBAR OKUS

Oduševi se obiljem vrhunskih sastojaka i neodoljivih okusa.

Girl
Nuts
Products
Orasi

Obilje iz srca prirode

Punina raznovrsnih O’Plant biljnih napitaka dolazi od vrhunskih sastojaka cjelovitog ploda žitarica i orašastih plodova. Izuzetno bogati okusom i prirodno bez laktoze, dolaze u kombinaciji sa svježom izvorskom vodom. Neodoljiva slatkoća ovih 100% biljnih napitaka potječe samo od prirodno prisutnih šećera. Bez grama dodanog šećera - nepobjedivo, zar ne?

Benefiti proizvoda
Benefiti proizvoda
Nuts Nuts
Orasi

O’Plant ideje za cijeli dan

Tvoja kuhinja sada poprima novu, prirodniju dimenziju. Oplemeni svoja svakodnevna jela neodoljivim okusima i uživaj u bogatstvu biljnih sastojaka!

Biljnim
koracima za
zeleniji planet

Za pozitivnu promjenu nije potrebno mnogo jer i mali koraci čine veliku razliku. Bezbrižno uživaj u darovima prirode koji su pretočeni u najfinije O’Plant biljne napitke. Bogatih okusa je mnogo, a na tebi je da odabereš svoje omiljene.
P.S.: Svi okusi su prava senzacija!

Obiljno dobar okus pun vrhunskih sastojaka

Carbon trust

Svi smo mi

Planeto' Ljupci

Znaš one situacije kada ekipa priča o nekoj temi, a tebi ništa nije jasno? Nemoj se dovoditi u takve situacije i saznaj prije svih za događaje unutar O’Plant obitelji.
P.S.: Ne volimo spamati zato šaljemo obavijesti samo kada je nešto jako važno.

Email nije ispravan
Boca

Ne zaboravi Protresti prije otvaranja

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke